DE TWA DOARPENKom langs! En word ‘Gast van de Raad’

Geplaatst op: 12-02-2019

Wat doet de gemeenteraad? De gemeenteraad neemt beslissingen over:
Zorg, wonen, veiligheid, cultuur, verkeer, veiligheid.

Kom langs! En word ‘Gast van de Raad’, Wil jij wel eens een kijkje achter de schermen? Dat kan! Als speciale ‘Gast van de Raad’ heten we je van harte welkom voorafgaand aan een raadsvergadering.

Je wordt om 18.00 uur verwacht in het gemeentehuis in Sneek. Onder het genot van een broodje en drinken vertellen we je meer over de gemeenteraad, de politieke partijen en de raadsagenda van de avond. Aansluitend maak je kennis met de raadsleden en het college en mag je de raadsvergadering bijwonen.

De komende datums voor ‘Gast van de Raad’ zijn op donderdag: 28 februari, 4 april, 9 mei en 6 juni. Je kunt je aanmelden via griffie@sudwestfryslan.nl. Je bent van harte welkom!

Niets missen!?
Ben je benieuwd wat er tijdens een raadsvergadering of commissievergadering wordt besproken? Via: griffie@sudwestfryslan.nl kun je je abonneren op de vergaderstukken. Zo mis je niets!

Cultuur Verkeer Veiligheid Zorg Wonen Groen Het college van burgemeester en wethouders gaat met die beslissingen aan de slag. De gemeenteraad controleert of het college de besluiten op een goede manier uitvoert.

Volg ons
Contact: 14 0515 of griffie@sudwestfryslan.nl
of  www.sudwestfryslan.nl/onderwerp/gemeenteraad/

Volg de gemeenteraad op:
Twitter: @gemeenteraadSWF
Facebook.com/gemeenteraadSWF
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2023 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA