DE TWA DOARPENGlasvezel in Waaksens?

Geplaatst op: 14-07-2017

De werkgroep Littenseradiel op Glas wil bij voldoende belangstelling eind 2017 starten met de aanleg van glasvezel in het gehele buitengebied van Littenseradiel. Voor de aanleg van het glasvezelnetwerk wordt samengewerkt met Fryslân Ring, de coöperatie die al glasvezel heeft aangelegd in vijf van de dorpen in de gemeente.
De werkgroep heeft het volgende voor ogen: een glasvezelnetwerk, snel internet, een vaste telefoonverbinding en de mogelijkheid om via internet tv te kijken voor een prijs die in de buurt ligt van wat u als bewoner nu ook al elke maand kwijt bent, maar dan met als extra's een supersnelle verbinding, goede beeldkwaliteit en u bent klaar voor toekomstige ontwikkelingen.
Meld u aan voor de behoefte inventarisatieHet streven van de werkgroep is altijd geweest om nog in de oude gemeente Littenseradiel glasvezel te realiseren en dat gaat lukken als bewoners hun interesse vóór 21 juli kenbaar maken. Deze behoeftepeiling is vrijblijvend en géén definitieve aanmelding. Bij 70% geregistreerde vooraanmeldingen kan de aanleg worden gerealiseerd, bij meer aansluitingen dalen de maandlasten.

Op dinsdag 18 juli organiseert de werkgroep Littenseradiel op Glas in samenwerking met Fryslân Ring een informatieavond over glasvezel in het gehele buitengebied van Littenseradiel.

De informatieavond vindt plaats in MFC De Helling in Winsum; inloop vanaf 19:30 uur en aanvan om 20:00 uur.

Download hier de flyer.
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA