DE TWA DOARPENOver kruisingen Wommels-Noord, Burgwerd en Bolsward-Noord

Geplaatst op: 11-04-2018

Drie kruispunten: Wommels-Noord, Burgwerd en Bolsward-Noord
De N359 is een belangrijke regionale weg door Fryslân. Om de verkeersveiligheid te verbeteren, pakt de provincie Fryslân het stuk tussen Bolsward en Leeuwarden aan. De kruispunten bij Húns-Leons, Winsum, Wommels-Zuid en Hilaard zijn inmiddels klaar. Nu is het de beurt aan de kruispunten Bolsward-Noord, Burgwerd en Wommels-Noord. Om deze plekken verkeersveiliger te maken, maken we de kruispunten ongelijkvloers.

 Informatieavond: word een meitinker!
Woon jij in de buurt van één van de kruispunten? Of moet je regelmatig de N359 oversteken voor bijvoorbeeld je werk? Denk dan met ons mee en kom naar de informatieavond!
Datum: woensdag 25 april om 20.00 uur
Locatie: It Dielshûs in Wommels
Tijdens het eerste deel van de avond geven wij uitleg over het proces. Wij vertellen wat er allemaal achter de schermen gebeurt en op welke manier we straks op zoek gaan naar een aannemer. Na de pauze vormen we ‘meitinkersgroepen’. We gaan in drie groepen (één groep per kruispunt) uiteen. Wij horen graag van jou waar de aannemer zeker rekening mee moet houden bij het ontwerp. De meitinkersgroepen blijven betrokken bij het project, tot en met de uitvoering. Kun je niet aanwezig zijn, maar wil je in het vervolg wel graag deelnemen aan een meitinkersgroep? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar n359kruispunten@fryslan.frl. Vergeet niet het kruispunt (Bolsward, Burgwerd of Wommels) te vermelden.

Hele nieuwsbrief inzien klik HIER
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA