DE TWA DOARPENPraat met de raad

Geplaatst op: 01-05-2018

Praat met de raad’ 5 juni 2018, It Dielshûs in Wommels

In ‘It Dielshûs’ in Wommels wordt op dinsdag 5 juni a.s. 'Praat met de raad' gehouden. Dit vindt plaats vanaf 19.30 uur en duurt tot ca. 20.30 uur. ‘Praat met de raad’ wordt deze keer speciaal georganiseerd voor de inwoners in de regio van Wommels. Voor 'Praat met de raad' geldt een vrije inloop; aanmelden vooraf is dus niet nodig.

‘Praat met de raad’ is een belangrijke activiteit van de gemeenteraad die een aantal malen per jaar wordt gehouden op verschillende locaties in de gemeente Súdwest-Fryslân. Het biedt inwoners de mogelijkheid om hun raadsleden, hun volksvertegenwoordigers, beter te leren kennen. Omgekeerd krijgen raadsleden op deze manier meer informatie uit de verschillende regio's van onze gemeente.

Tijdens de bijeenkomst is er voor maximaal drie inwoners de gelegenheid om een onderwerp publiekelijk, op de zeepkist, aan de orde te stellen. Deze zeepkistpraatjes duren hooguit vijf minuten per persoon.

De raadsleden kunnen daarna over onder andere deze onderwerpen met de inwoners in gesprek gaan. De inwoners die deelnemen aan 'Praat met de raad' bepalen dus zelf waarover zij met
raadsleden willen spreken.
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA