DE TWA DOARPENBINGO vrijdag 29 november en vrijdag 21 februari in Lollum

Geplaatst op: 15-11-2019

Beste inwoners van Lollum- Waaksens en leden van uitvaartvereniging Lollum,

Als Uitvaartvereniging Lollum, zijn wij op zoek naar extra inkomsten voor de aanschaf van dragerskleding. De huidige kleding is erg gedateerd en nodig aan vervanging toe. We vinden het belangrijk dat alles er verzorgd en netjes uitziet.

De aanschaf van een compleet pakket kleding is begroot op ca. € 6000,--. We hebben zelf onvoldoende middelen om dit te bekostigen. Door het aanschrijven van fondsen hebben we in totaal € 3000,-- aan toezeggingen.  Blijft er nog een gat over van ca. € 3000,--.

Vandaar dat we de mensen van de Dorpsactiviteiten hebben benaderd om met hen een aantal bingo- avonden te mogen organiseren. Hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Deze Bingo avonden worden in dorpshuis “Nije Haven” georganiseerd op vrijdag 29 November 2019 en vrijdag 21 februari 2020, tijd: 20:00 uur.
Of het lukt om met deze bingoavonden het benodigde bedrag van € 3000 binnen te halen, is misschien te optimistisch, maar…:
Mocht u de actie een  warm hart toe dragen, dan is een vrijwillige bijdrage natuurlijk ook van harte welkom. U kunt hiervoor een mail sturen naar: uitvaart-lollum@hotmail.com , of contact opnemen met de secretaresse mevr.  IJ. Politiek-Terpstra.                                                                   

Met een vriendelijke groet,
Uitvaartvereniging Lollum
p/a It Fabriek 1
8823 SZ Lollum

 
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA