DE TWA DOARPENWegafsluiting De Bieren en gedeelte Krabbedyk

Geplaatst op: 19-03-2020

Vanaf maandag 6 april tot en met vrijdag 1 mei 2020 is een deel van De Bieren, tussen de kruising met Krabbedyk/Paaldijk en de Buorren, bij Waaksens afgesloten voor al het doorgaand verkeer. Daarop volgend is vanaf woensdag 6 mei tot en met woensdag 20 mei 2020 een deel van de Krabbedyk, vanaf de kruising met De Bieren/Paaldijk tot ter hoogte van Krabbedyk 2, bij Waaksens afgesloten voor al het doorgaand verkeer.
 
Om welke werkzaamheden gaat het?
Aan een deel van De Bieren, tussen de kruising met Krabbedyk/Paaldijk en de Buorren, en een deel van de Krabbedyk, vanaf de kruising met De Bieren/Paaldijk tot ter hoogte van Krabbedyk 2, vinden asfaltwerkzaamheden plaats.
 
Zijn er verkeersmaatregelen?
De omleidingsroute wordt op gele borden aangegeven. Verder worden er vooraankondigingsborden geplaatst. De werkzaamheden zijn weersgevoelig, daarom kan het werk eerder dan wel later gereed zijn. De overlast wordt zoveel mogelijk beperkt.
 
Vragen?
De werkzaamheden worden in opdracht van gemeente Súdwest-Fryslân uitgevoerd door Schagen Infra BV te Hasselt. Heb je vragen over het werk of wil je meer informatie? Dan kun je bellen met de uitvoerder van het werk de heer Dennis Eefting van Schagen Infra BV via het telefoonnummer 06–10132624. Ook kun je voor vragen of voor meer informatie bellen met de heer Sjirk Fluitman of met de heer Jan Andries de Vries van gemeente Súdwest-Fryslân via het gemeenteloket 14 0515.
 
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA