DE TWA DOARPENWie kroont zich tot Panna Knock Out baas van Súdwest-Fryslân?

Geplaatst op: 14-08-2021

Wie kroont zich tot Panna Knock Out baas van Súdwest-Fryslân?

Op 16 en 18 augustus worden de Panna Knock Out Championships gespeeld bij voetbalvereniging SC Bolsward (op maandagmiddag) en bij Sneek Wit Zwart (op woensdagmiddag). Dan neemt de jeugd het op sportieve wijze tegen elkaar op in verschillende categorieën; 10 t/m 13 jaar & 14 t/m 18 jaar. Iedereen kan meedoen, je hoeft geen lid te zijn van een voetbalvereniging. “Gezelligheid staat voorop”, aldus beweegteam Súdwest-Fryslân die de sportieve activiteiten organiseert.
Het is tijdens deze toernooien mogelijk om je te kwalificeren voor het Nederlands Kampioenschap Panna Knock Out. De winnaars plaatsen zich voor het NK! Wie na 3 minuten de meeste doelpunten heeft gescoord wint, maar hier draait het om skills dus een panna = KNOCK OUT!

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en wil je meedoen? Meld je dan gratis aan via deze link. Naast het Panna-toernooi zijn er bij beide verenigingen nog meer leuke voetbalattracties en ook Buurtcamping SoCo is erbij.
Dus ouders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en andere supporters zijn van harte welkom! De koffie en thee staat klaar bij Stichting Sociaal Collectief en kinderen kunnen knutselen, fruitspiesjes maken, tafeltennissen en heel veel andere buitenspelletjes doen.
Meer informatie en aanmelden voor Panna Knock Out Championships

Simmer yn Súdwest
Deze vrij toegankelijke activiteiten in gemeente Súdwest-Fryslân zijn onderdeel van Simmer yn Súdwest. Wil je weten wat er allemaal nog te doen is en je graag aanmelden? Kijk dan op de Simmer yn Súdwest-kalender via www.simmerynsudwest.frl
 
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA