DE TWA DOARPENVan Beekhuizen Tweewielers is verhuisd naar IJlst

Geplaatst op: 26-01-2017

Op 1 november jongstleden hebben Michaëla & Henk de tweewielerzaak van de familie Nijenhuis in IJlst overgenomen. In IJlst hebben zij nu een mooie grote winkel van 450 m2 fietsplezier van jong tot oud en voor iedere fietser wel een passende fiets, in de ruime werkplaats met de modernste apparatuur kan elke fiets of E-Bike gerepareerd worden.

In de winkel vindt u ook een zeer ruim assortiment aan accessoires & onderdelen.
De nieuwste E-Bike’s met de modernste snufjes kunt u hier bewonderen en natuurlijk uitproberen. Een E-Bike duur? Bij van Beekhuizen – Tweewielers,  fietst u al op een E-Bike voor € 899.- met 3 jaar garantie op motor, lader en accu.

Uniek concept waar zeer veel gebruik van wordt gemaakt, is hun gratis haal & breng service. Mocht uw fiets defect zijn of onderhoud nodig hebben, dan wordt er met u een afspraak gemaakt om de fiets bij u te komen ophalen. Van te voren krijgt u een prijsopgave, dus u weet meteen wat u kwijt bent.

Rond de paasdagen heeft van Beekhuizen – Tweewielers een grote show & opstapdagen, waar u tegen zeer scherpe prijzen een nieuwe fiets of E-Bike kunt aanschaffen. Momenteel is de Gazelle Inpulse met middenmotor in de aanbieding van €. 2499,- voor 1999,- en inruil van uw oude fiets is mogelijk.
 
WINTERBEURT: Gewone fiets kost 27.50 ipv 35 euro en de E-Bike kost 37.50 ipv
45 euro inclusief software update.

Loop dan eens binnen bij:
Van Beekhuizen – Tweewielers                                           
Galamagracht 34
8651 EC  IJlst
Mail: vanbeekhuizen-tweewielers@kpnmail.nl
Web: http://www.vanbeekhuizen-tweewielers.nl/

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 09:00-17:30.
Zaterdag: 09:00-16:00.
Buiten openingstijden op afspraak geopend.

 
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA