DE TWA DOARPENPub Quiz

Geplaatst op: 22-02-2017

Op vrijdagavond 10 februari j.l. organiseerde de D.A. in samenwerking met Anneke v.d. Vries in het dorpshuis De Nije Haven een pub quiz voor iedereen. Om 20.00 uur waren er 32 personen die zich opgaven, zij mochten in groepjes van 4 aan een tafel gaan zitten waar zij een vragenlijst kregen met 65 vragen op papier en 10 geluids fragmenten.

Na het startsein kon ieder groepje beginnen met het invullen van de vragen die bestonden uit verschillende categorieën waar onder sport, film en Disney vragen en werd er af en toe gepauzeerd om muziekfragmenten af te spelen. Er werd fanatiek en met veel plezier gestreden om de ereprijzen want ja wie wil niet de eerste prijs met zijn ploegje verdienen?

Na een avond van hersenbreken en veel plezier moesten we stoppen want iedereen was klaar met het beantwoorden van de vragen. Daarna hebben we (met een drankje) gewacht op de uitslag. Na een korte pauze kwam de uitslag, eerst kregen we de antwoorden op de vragen en werd er al snel een top 3 bekend gemaakt en prijzen uitgereikt.

De eerste prijs werd gewonnen door ploeg Google die werd vertegenwoordigd door Durk Willem Bakker, Ramona Akkerman, Suzan Veenje en Geale Veenje.

We hebben een gezellige avond gehad en hopen iedereen bij de danslessen op 25 maart en 1 april en Bingo op 7 april weer te zien (gezellig). Raadpleeg het boekje of de website van De Nije Haven www.dorpshuisdenijehaven.nl/agenda.html voor verdere activiteiten in het dorpshuis. We zien jullie graag de volgende keer.

Groeten Pieter Draaisma
D.A. Lollum-Waaxens
 
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2023 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA