DE TWA DOARPENSponsoring en/of deelname aan Triatlon Witmarsum

Geplaatst op: 13-06-2018

                        
 
 
 
Datum:                  mei 2018
Onderwerp:          Sponsoring en/of deelname aan Triatlon Witmarsum
 
Geachte heer, mevrouw,
 
Op zondag 9 september vindt de 6e editie van Triatlon Witmarsum plaats.
Deelnemers kunnen zowel in het zwembad als in de vaart van start gaan. Naast de individuele triatlon is er de mogelijkheid om in teamverband mee te doen. Bij deze Team Triatlon volbrengen één zwemmer, één fietser en één loper gezamenlijk in estafetteverband de 1/8 triatlon.  Bovendien is er dit jaar voor het eerst de Súdwest-Fryslân Triatlon Cup - competitie opgezet. Deelnemers aan alle drie triatlons in Súdwest Fryslân: Workum (achtste), Witmarsum (achtste) en Wommels (kwart) dingen mee naar een speciale prijs voor de snelste dame en heer. Voor de kinderen van de basisscholen is er voorafgaand aan de Triatlon een Kidsrun over een afstand van 1 kilometer.
 
U kunt de Triatlon Witmarsum sponsoren:
Meedoen aan de triatlon stimuleert bewegen en draagt bij aan een goede gezondheid van de deelnemers. Triatlon Witmarsum levert een bijdrage aan de leefbaarheid en gemeenschapszin in onze regio. Wij willen graag zo veel mogelijk deelnemers trekken. Als u ons sponsort, helpt u daarbij en straalt dit evenement positief af op uw bedrijf/instelling. Daarom vragen wij u om de Triatlon te sponsoren. Vanaf € 25,00 bent u al sponsor van Triatlon Witmarsum. Uiteraard is een hoger bedrag zeer welkom.
 
Triatlon Witmarsum kan u bij sponsoring aanbieden:
  • uw logo op de website http://www.triatlonwitmarsum.nl/ en uw logo doorlinken naar uw bedrijf/instelling;
  • vermelding van uw logo bij de finish en in onze nieuws en/of reclame-uitingen;
  • een ludieke manier om (in overleg) uw promotiemateriaal te plaatsen bij de finish.
 
U kunt uw bedrijf of vereniging promoten door met een team mee te doen aan de Bedrijven  en Verenigingen Team Triatlon wedstrijd!
Dit sportieve evenement is een mooie gelegenheid én uitdaging voor uw bedrijf of vereniging om met één of meer teams in estafettevorm deel te nemen om zo uw bedrijf of vereniging in de picture te zetten.
Heeft u binnen of namens uw bedrijf of vereniging iemand die 500 meter wil zwemmen in de vaart, iemand die 20 kilometer wil fietsen en iemand die 5 kilometer wil hardlopen? Dan kunt u een team aanmelden!
Voor € 75,00  kunt u meedoen met een team. Alle drie deelnemers ontvangen als herinnering een triatlonshirt. We zetten een teamfoto met een (door u aan te leveren) stukje op onze website, ter promotie van uw bedrijf of vereniging. Er komt een speciale “prijs” voor het snelste team (daarom zwemmen teams alleen in de vaart). Welk team verslaat de winnaar van 2017: Fysio Witmarsum? Wij rekenen graag op uw deelname!
 
Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.triatlonwitmarsum.nl.                                          Mocht u vragen hebben bel dan met Wietske Sierkstra (0517 532047) of Doeko Visser (0637596400).
Wij hopen dat bovenstaande aanleiding geeft tot een financiële bijdrage of deelname aan dit prachtige en sportieve evenement in onze regio. Met belangstelling zien wij uw antwoord vóór 21 juni 2018 tegemoet. U kunt hiervoor gebruikmaken van bijgaande antwoordbrief door deze naar achteropstaand adres te sturen of digitaal via info@triatlonwitmarsum.nl.
 
Met vriendelijke groet,  
 
Comité Triatlon Witmarsum                                                                                   
 
Bijlage: antwoordbrief (klik hier)
 
 
Prikbord overzicht
 
 
LOLLUM WAAKSENS
 
© 2024 Lollum-Waaksens.nl | WMMEDiA